Crowdfunding

Wat is crowdfunding?


Letterlijk betekent crowdfunding: geld binnenhalen bij het grote publiek. Je vertelt zoveel mogelijk mensen over je plannen en vraagt of zij daar geld in willen steken.


Bron: KvK 


Daarom kiezen ondernemers voor crowdfunding
Ze hebben simpelweg geld nodig.
Met crowdfunding werven ze meteen klanten, krijgen feedback en ambassadeurs.
De criteria van crowdfundingplatforms zijn duidelijk en ze werken meestal snel.
Ondernemers blijven met crowdfunding onafhankelijk van de bank als financier.


Bron: www.geldvoorelkaar.nl Onderzoek - juli 2018 

Waarom kiezen voor crowdfunding?


Crowdfunding is voor investeerders in jouw bedrijf laagdrempelig. Bij een aantal platforms kunnen zij al vanaf een paar tientjes instappen. Het is voor hen vaak een alternatief voor een spaarrekening of beleggingsrekening. De investeerders hebben vaak interesse in je bedrijf. Met crowdfunding ontstaat een speciale band tussen je bedrijf en de mensen die er geld in steken. Dat is positief. Zij worden fan van je en zijn vaak trouwe klanten.


Bron: KvK

 Er zijn diverse crowdfundingsplatformen. Wij van LP Finance hebben als financieringsspecialisten een goed overzicht van het huidige aanbod. En net als uw bedrijf uniek is, heb je dat ook met de diverse platvormen. Het is dus belangrijk om goed te onderzoeken welk platvorm het meeste geschikte is voor uw onderneming. Wij van LP Finance adviseren u graag bij het vinden van de juiste financier. Meer weten? Een vrijblijvende afspraak is zo gemaakt….