Leasing

Uw auto(s) onze zorg

 Als ondernemer moet u flexibel zijn, zowel in de dienstverlening als in de mobiliteit. Wij begrijpen dat als geen ander. In uw dienstverlening bent u waarschijnlijk flexibel, in mobiliteit kunnen en willen wij u graag helpen. LP Finance is bank onafhankelijk en kijkt altijd naar de meest gunstigste oplossing voor u als ondernemer. Wij kunnen zowel operationele lease als financial lease verzorgen. Kortom, altijd de beste deal voor u. 


Merkonafhankelijk
LP Finance is merkonafhankelijk en biedt flexibele lease en financieringsoplossingen voor zowel personenauto's, bestelwagens als vrachtwagens en getrokken materieel.

Midden en Kleinbedrijf

 Startende ondernemer? 
Dat hoeft wat ons betreft geen probleem te zijn. Ook voor startende ondernemers zijn er mogelijkheden om een auto te leasen. Wij denken graag in kansen, net zo als de meeste ondernemers doen. 


Diversiteit aan mogelijkheden
 LP Finance verzorgt de leasing van zowel nieuwe als gebruikte voertuigen. Wij kunnen voor u gericht op zoek gaan naar de door u gewenste auto, maar u mag ook zelf een dealer uitzoeken... in overleg is veel mogelijk. 


Midden en Kleinbedrijf 
LP Finance richt zich vooral, maar niet alleen, op het Midden- en Kleinbedrijf.