Vastgoed

Investeren 

Wil je het bedrijfspand dat je nu huurt kopen? Of heb je het ideale pand voor jouw bedrijf gevonden? Local Finance Support verbindt je graag met een passende en geschikte financier. Zodat je een financieringsvoorstel krijgt dat past bij jouw persoonlijke behoefte en situatie. Want we gaan altijd voor maatwerk.

Door onze ruim 45 jaar ervaring kennen we de markt door en door. Deze kennis en ervaring koppelen we graag aan jouw wensen. En door ons netwerk kunnen we snel schakelen. Zegt de bank nee? Wij hebben mogelijk nog andere oplossingen! Zoals bijvoorbeeld de overbruggingshypotheek.

Buitenkans
Stel je voor: doet die buitenkans zich voor, komt het net een jaartje te vroeg. Vreselijk frustrerend. De overbruggingshypotheek kan dan een heel geschikt middel zijn om deze unieke kans toch niet aan je voorbij te laten gaan.

Samen kijken we daarom graag naar de mogelijkheden en de kansen. Op basis van een haalbaarheidsonderzoek besluiten we wat de beste oplossing is voor jouw behoefte. Want wij vinden altijd een oplossing die bij jouw persoonlijke situatie past!